Kolding Nyheder

Borgermøde handler blandt andet om fremtiden

Elo Christoffersen
Skrevet af Elo Christoffersen
Her ses Trille Nikolajsen og borgmesterkandidat, Jakob Ville. Privatfoto.

Venstre i Kolding arrangerer et borgermøde i Forum Kolding Bramdrupdam, som er åbent for alle interesserede borgere.

Et af hovedpunkterne på dagsordenen bliver afsnittet “Fremtiden i Bramdrupdam”, der forventes at tiltrække stor opmærksomhed fra såvel politikere som lokalsamfundet. Emner såsom Bramdrup Skole, trafikforhold omkring skolen, trafikken på Vejlevej, udkørslen fra Nørreskovgårdsvej til Vejlevej, seniorboliger i området og forholdene for unge i lokalområdet vil være til debat.

Venstres borgmesterkandidat, Jakob Ville, vil være den centrale taler ved borgermødet. Han har tidligere besøgt Bramdrup Skole for at undersøge trafikale forhold, og han vil afslutte mødet med at præsentere Venstres visioner for de emner, der er blevet diskuteret.

Jakob Ville vil også besvare spørgsmål som “Hvad vil Venstre, og hvorfor er vi her i dag?”. Endvidere vil den lokale kontaktperson, Trille Nikolajsen, også bidrage med sine synspunkter.

Borgermødet støttes af Bramdrupdam Lokalråd, hvor formanden, Bodil Berthelsen, udtrykker positivitet over for politikernes interesse i Bramdrupdam. Lokalrådet har desuden egne emner, som de gerne vil have behandlet, herunder fredning og vedligeholdelse af stier.

Borgermødet i Bramdrupdam foregår onsdag den 24. april fra klokken 17 til 18.30. Mødet er en del af Venstres kampagne op til kommunalvalget i november 2025 og er en del af initiativet “Tour De Hele Kolding”.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Del denne artikel