Kolding Nyheder

Flere vælger Kolding

Elo Christoffersen
Elo Christoffersen
Freddy Christensen & Gitte Grønbæk (C). Foto: Bo Nielsen.

Læserbrev af Gitte Grønbæk (C), byrådsmedlem, Fynslundvej 41, 6064 Jordrup & Freddy Christensen (C), byrådsmedlem, Industrivej 14, 6580 Vamdrup.

Kolding kommune er en rigtig levekommune med naturen og vandet tæt på. Vi har masser af muligheder for kulturoplevelser, aktiviteter og faciliteter. Det er der flere og flere, der får øjnene op for og flytter til Kolding.

Derfor ønsker vi at give mulighed for, at alle kan finde deres drømmebolig eller i hvert fald så tæt på som muligt.

Det betyder, at der skal være et varieret udbud af boliger, så der er noget for enhver smag. Vi ønsker absolut ikke at komme i samme situation, som Aarhus, hvor børnefamilierne flytter ud af kommunen, fordi de ikke kan få deres ønske opfyldt om at eje egen bolig.

Og vi gør noget ved det. På byrådsmødet i november, sendte vi en lokalplan i Vester Nebel med mulighed for udstykning af 62 parcelhusgrunde i høring, vi godkendte et projekt med 27 almene familieboliger i Seest og godkendte en spildvandsplan for en ny kommende udstykning i Nr. Bjert, hvor der både vil blive bygget rækkehuse og parcelhuse.

Det forpligter med flere indbyggere og flere børnefamilier. Vi skal i takt med behovet udbygge daginstitutioner og skoler og sikre, at børnene kan færdes sikkert til skole. Det arbejder vi benhårdt på i de forskellige udvalg.

Der er netop afholdt et borgermøde i Vonsild. Her blev det meget tydeligt, at, vi har behov for at sikre skolevejen, når børnene skal krydse Vonsildvej fra de nye udstykninger. Det skal vi have gjort noget ved hurtigst muligt.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Tagget
Del denne artikel