Kokkeelev fra Hansenberg i Kolding, Jeppe Hansen, imponerede ved DM i Skills 2024 ved at opnå mere end sin målsætning om at komme med i finalen.
I finalen for kokkeelever blev opgaven sat til at kreere en hovedret med krogmodnet T-bone steak af tunggris og en dessert med fermenteret fløde, mælkechokolade og rom. Jeppe klarede denne opgave så godt, at han kunne tage hjem med en flot andenplads fra konkurrencen i Roskilde.
Jeppe Hansen, som er i lære på Munkebjerg Hotel ved Vejle, er meget tilfreds og stolt over sin præstation. Han havde håbet på at nå til finalen, men at opnå andenpladsen var langt bedre end forventet. Han fremhæver især sin orden og hygiejne i køkkenet som noget, han er særligt tilfreds med.
At skabe sin egen menu, der var i stand til at være blandt de bedste ved DM, var også en stor læringsproces for Jeppe. Han oplevede et fantastisk fællesskab blandt alle kokkeeleverne og følte sig støttet af sin lærer, læreplads, familie og kæreste hele vejen igennem.
Jeppe Hansen var ikke den eneste Hansenberg-elev, der var tæt på at vinde DM-titlen. Mediegrafikerlærling Cecilie Højberg Nielsen fra White Avenue Group i Hedensted og tjenerelev Augusta Lynge Jensen fra Hotel Koldingfjord opnåede begge flotte andenpladser inden for deres respektive fag.