Kolding Nyheder

Oda Omvendt og meget mere til Kulturnatten

Elo Christoffersen
Skrevet af Elo Christoffersen
Foto: DR.

Oda Omvendt, koncert med Kulturskolen Koldings elever, fællesspisning, udebio og
H4CK D1N FORT1D samme med Kolding Stadsarkiv er nogle af de ting, du kan opleve i Nicolai til Kulturnatten.

Traditionen tro skydes årets Kulturnat i gang i Nicolai Kultur med en koncert for kommunens børn. I år er det den finurlige opfinder Oda Omvendt, der skal underholde i Nicolai Gården. Oda med det seje hår, bare tæer og prikker på armene gør jer klogere på, hvordan vi kan bruge vores fantasi på de vildeste måder.

Oda tager os på en spændende ekspedition under overfladen. Hvilke seje væsner finder vi dér? Hvordan er det at bo under havet? Oda har selvfølgelig sin magiske zapper med – og børnene skal hjælpe Oda med at lade fantasien styre showet.
Oda Omvendt bliver efterfulgt af talentfulde elever fra Kulturskolen Kolding, der kommer med blæseorkesteret Windband, blokfløjteensemble og kor.

Når sulten melder sig, er Nicolai Madbar klar med fællesspisning og efterfølgende koncert med Marykicks.

Kolding Stadsarkiv slår dørene op til Aagaards Atelier i tidsrummet 19-21, hvor du kan få taget dit eget polaroidfoto iklædt historiske dragter. Senere på aftenen rykker Stadsarkivet ud i gården med H4CK d1N FORT1D, der er en AI-skabt installation i samarbejde mellem digital kunstner og koder Andreas Refsgaard og lokale borgere. Et værk der afsøger grænselandet mellem historisk virkelighed og fiktion.

Når mørket falder på, er Nicolai Bio klar med filmen Ørkendronningen Priscilla, der vises ganske gratis på det store lærred i Nicolai Gården.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Del denne artikel