Kolding Nyheder

10 år i træk med overskud

Elo Christoffersen
Skrevet af Elo Christoffersen
-Vi er meget bevidste om, hvad vi tilbyder forskellige typer gæster, fortæller Jeanette Therkildsen. Pressefoto.

Kolding Hotel Apartments har fejret sit flotte 10-års jubilæum med sorte tal på bundlinjen for 10. år i træk. Ifølge direktør Jeanette Therkildsen er der to hovedårsager til dette.

Med navneskiftet fra Kolding Byferie til Kolding Hotel Apartments i 2014 tog den positive udvikling for alvor fart.

Ifølge Jeanette Therkildsen er der primært to grunde til, at det er lykkedes at vende udviklingen – og fastholde den.

-Det vigtigste er, at vi har været rigtig gode til at udnytte vores iboende styrker. Det gælder især hotellets centrale og samtidig naturskønne beliggenhed på bredden af Slotssøen og for foden af Koldinghus og vores hotellejligheder, som giver gæsterne mere plads og flere muligheder end på et almindeligt hotel. Det andet er, at vi med udgangspunkt i de styrker har skabt en klar og tydelig identitet og dermed en ramme, som vi både kan udvikle og markedsføre os indenfor. Vi er meget bevidste om, hvad vi tilbyder forskellige typer gæster, og vi gør meget ud af at spørge dem og følge med i, hvad de efterspørger, fortæller Jeanette Therkildsen i en pressemeddelelse.

Hotellet har skabt forskellige koncepter, herunder Stay Green, Stay Balanced og Stay Playful. Hotellet har haft en belægning på 79% i 2023 med i alt 45.000 overnatninger i de 73 lejligheder.

Alt i alt har hotellet formået at skabe en økonomisk og kommerciel succeshistorie takket være konstant fornyelse og lydhørhed over for gæsterne.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Del denne artikel