Kolding Nyheder

Ny leder af Café Paraplyen

Elo Christoffersen
Elo Christoffersen
Niels Johan Geil er ansat som ny leder af Café Paraplyen i Kolding. Pressefoto.

Café Paraplyen i Kolding har fået ny leder.

Niels Johan Geil er ansat som ny leder af den sociale Café Paraplyen i Kolding.

Han kommer med en lang ledererfaring inden for det sociale og frivillige område og en brændende lyst til at gøre en forskel for mennesker i udsatte livssituationer.

-Bestyrelsen er meget glade for at have ansat Niels Johan Geil som leder af Café Paraplyen, og vi glæder os til samarbejdet. Vi er overbeviste om, at Niels Johan vil skabe de bedste rammer for caféens arbejde med mennesker i udsatte livssituationer og vil være en god repræsentant for caféen over for lokale samarbejdspartnere og kommunen, fortæller Gitte Thybo Pihl, bestyrelsesformand for Café Paraplyen, i en pressemeddelelse.

Pressefoto.

Social Drive Out

En af Niels Johans første ledelsesopgaver bliver i samarbejde med caféens stedfortræder, Birtemarie Korsgaard Sørensen, at etablere Social Drive Out. Det er KFUM’s Sociale Arbejdes udkørende indsats, som ugentligt opsøger udsatte mennesker 87 steder i Danmark.

Social Drive Out, som fik Kronprinsparrets Sociale Pris 2023, bringer nærvær og mad ud og skaber lokale fællesskaber. Social Drive Out løser konkrete problemer på stedet og formidler kontakt til videre hjælp i psykiatrien, sundhedsvæsenet, kommunen mv.

Niels Johan Geil skal også arbejde på at skaffe flere frivillige til Café Paraplyen, så det bliver muligt at udvide åbningstiden og fortsat tilbyde en lang række sociale aktiviteter samt hjælp og støtte til caféens gæster. Interesserede frivillige kan læse mere på cafe-paraplyen.dk.

Niels Johan Geil kommer fra et job som institutionschef på Udrejsecenter Kærshovedgård. Han har tidligere haft en række lederjob, bl.a. som afdelingsleder i AsylSyd og generalsekretær for både Youth For Understanding Danmark og KFUM-Spejderne. Før da var han forstander på Lunderskov Efterskole og leder af Pineview Christian Hostel i Nigeria.

64-årige Niels Johan Geil er oprindeligt uddannet lærer og arbejdede også i en årrække som lærer på Blidstrup Ungdomsskole. Han har senere uddannet sig inden for ledelse, coaching, konflikthåndtering mv.

Niels Johan Geil bor i Drejens ved Kolding med sin hustru. Sammen har de to voksne sønner og tre børnebørn. I fritiden læser han en masse bøger og lader de mentale batterier op i sommerhuset på Fanø eller i kajak på Kolding Fjord.

Café Paraplyen. Foto: Elo Christoffersen (Arkivfoto)

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Tagget
Del denne artikel