Kolding Nyheder

Dalton Wilkins skifter til Sønderjyske

Elo Christoffersen
Elo Christoffersen
24-årige Dalton Wilkins skifter med omgående virkning fra Kolding IF til Sønderjyske Fodbold.

Sønderjyske Fodbold henter den newzealandske venstre back, Dalton Wilkins, i Kolding IF på en aftale, der løber frem til sommeren 2027.

24-årige Dalton Wilkins skifter med omgående virkning fra Kolding IF til Sønderjyske Fodbold.

Den newzealandske venstre back har underskrevet en aftale med Sønderjyske Fodbold, der løber frem til sommeren 2027, oplyser den sønderjyske klub i en pressemeddelelse.

Dalton Wilkins skiftede som 19-årig til FC Helsingør, og han røg siden videre til Kolding IF – først på leje og siden januar 2022 på en fast aftale.

Talentet har også gjort ham interessant for det newzealandske landshold, hvor han foreløbig står noteret for tre A-landskampe – set med sønderjyske briller er der den pudsighed, at han her har spillet sammen med Winston Reid fra Sønderborg.

Dalton Wilkins glæder sig over skiftet til Sønderjyske Fodbold:

-Jeg er meget glad for at have skrevet kontrakt med Sønderjyske Fodbold. Det er en stærk klub med store ambitioner, der er i gang med et spændende projekt, som jeg meget gerne vil være en del af. Det er en god klub, der spiller flot fodbold, og de har lige som jeg ambitioner om at spiller med i den bedste række, fortæller Dalton Wilkins og fortsætter:

-Jeg kender klubben fra NordicBet Ligaen, og jeg har naturligvis også talt med min tidligere holdkammerat Tobias Sommer, så jeg har gjort mit hjemmearbejde i forbindelse med skiftet. Jeg glæder mig til at komme i gang og møde mine nye holdkammerater og fansene på Sydbank Park, siger Dalton Wilkins.

Den nye forsvarsspiller får trøje nummer 13 i Sønderjyske Fodbold, og han lærer hurtigt sine nye holdkammerater at kende, når han fra på lørdag rejser med til træningslejren i Portugal.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Del denne artikel