Kolding Nyheder

Galleri klar til åbning i nye lokaler

Redaktion
Skrevet af Redaktion
Ronald Hofman ses her i de nye lokaler i Jernbanegade, der står klar til åbningen i næste måned. Pressefoto.

Efter halvandet år på Olaf Ryes Gade i Kolding er SPACE Galleri klar til åbningen af deres nye og udvidede gallerilokaler på Jernbanegade 31 i Kolding.

Ejer af SPACE, Ronald Hofman, udtrykker stor begejstring for den nye placering, der ikke kun giver tre gange så meget plads, men også mulighed for udvidede åbningstider. Den mere centralt beliggende lokation vil skabe en dynamisk udstillingsplatform for moderne kunst og gøre det lettere for både lokale og landets kunstentusiaster at besøge galleriet.

Åbningen af det nye SPACE galleri finder sted fredag den 14. juni klokken 17 med en gruppeudstilling under temaet “The SPACE is yours”. Publikum vil kunne opleve værker fra 15 talentfulde kunstnere, heriblandt farverige malerier fra indonesiske kunstnere Anjastama HP og Bayu Mandira, samt unikke keramikskulpturer af den britiske Sharon Griffin.

Desuden vil det nye ansigt på kunstnerlisten, spanske Manu Muñoz, præsentere sine unikke værker, der fusionerer graffiti og elementer fra det 17. århundredes Japan. Muñoz, kendt for sin forbindelse til samurai-kulturen, vil være til stede for at dele ud af sine kreative processer.

Publikum kan se frem til en festlig aften med bobler, drikkevarer og snacks, og alle kunstelskere og interesserede er velkomne. Arrangementet forventes at vare indtil klokken 21.

Fakta

• Ny adresse: Jernbanegade 31 st. – 6000 Kolding

• Åbningstiden: onsdag – fredag 11.00 – 17.00 / lørdag 11.00 -15.00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Tagget
Del denne artikel